Вход | Регистрация

Днес остава хладно и дъждовно

Максималните температури са между 11° и 16°

Валежите ще продължат и днес с временни прекъсвания, съобщават от НИМХ към БАН. Ще духа до умерен - предимно северен вятър, който на места в южните райони през деня временно ще се усили.

Минималните температури ще са между 5° и 10°, а максималните – между 11° и 16°. Атмосферното налягане ще се повишава и ще е близко до средното за май.

Над Черноморието ще е предимно облачно, като с временни прекъсвания валежите ще продължат. Ще духа умерен северен вятър. Максимална температури 13 - 16°. Температурата на морската вода е 13° - 15°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Над планините ще бъде предимно облачно с валежи от дъжд, над 2 000 метра – от сняг. Ще духа умерен северен вятър, който след обяд ще се ориентира от североизток и ще се усили. Максимална температура на 1 200 метра около 6°, на 2 000 метра – около 0°.

От четвъртък ще започне бавно повишение на дневните температури, но все още ще бъде сравнително хладно за периода. Валежите ще продължат, но ще са с прекъсвания и вече не така повсеместни. През следващите два дни в часовете преди обяд ще има разкъсвания и намаления на облачността.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар