Вход | Регистрация

Погледнете боклука от друг ъгъл

Кампанията "Да изчистим България за един ден" във Велико Търново през фотообектива

Погледнете боклука от друг ъгъл
Фейсбук
Кампания "Да изчистим Велико Търново” ще се проведе на 26-ти април /събота/. Жителите на града и региона са поканени да вземат активно участие в тази инициатива, която е повод, всички заедно да покажем своята отговорност и солидарност към света, в който живеем.
Акцията ще започне от 10:00ч., а сборният пункт е в парк "Майка България”, от където всеки ще може да си вземе ръкавици и чували и да уточни район за почистване. (Повече информация относно кампанията, може да намерите ТУК.
Офисът на Велико Търново 2019 кани всеки от града и региона, присъединил се към акцията по почистване, да вложи своето въображение и да покаже креативността си, като участва във фотоконкурс под мотото "Art of Waste".
Погледнете боклука от друг ъгъл и представете артистични и нетипични състояния, композиции и визуализация на отпадъците, на които ще се натъкнете. Снимайте Вашите "произведения" и ги изпратете на е-мейл: [email protected] до 23:00ч. на 27 април. Всички снимки ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на Общината
10-те най-харесвани снимки до 10-ти май ще бъдат разпечатани и изложени в офиса на Велико Търново кандидат за Европейска столица на културата 2019 на ул. "Рафаел Михайлов" № 2.
Фотоконкурсът се организира по инициатива на Велико Търново 2019 – кандидат за Европейска столица на културата и се осъществява с подкрепата на Община Велико Търново.


Източник: Община Велико Търново
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар