Вход | Регистрация

За ЕГН-тата и земетресенията

За ЕГН-тата и земетресенията
Снимка: inews.bg

Поредният скандал, който разтресе държавата ни през последната седмица, е заради злоупотреба с лични данни в подписките в подкрепа на партии за евровота. "Бомбата" за това, че "търговска" дейност "покупко-продажба" на истински лични данни, се занимават 100 фирми в България, "хвърли" математикът проф. Михаил Константинов от ефира на БНТ.

В прокурататурата до момента са постъпили десетки жалби за използване на данни без съгласие в подписките на партиите за регистрация на евровота, съобщава главния прокурор Сотир Цацаров. Според думите му проверка ще бъде извършена по всяка от подадените жалби, но проблемът е от компетентността единствено и само на ЦИК.

Всичките тези държавни и институционални трусове много ми приличат на земетресенията. И в двата случая разрушенията на повърността са следствие от вътрешни дълбоки размествания и нови намествания на пластовете, а последиците винаги си остават за сметка на обикновените хора.

Но днес сме в навечерието на най-светлия християнски празник - Великден. Да го посрещнем подобаващо, а после ще му мислим... Както винаги!

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар