Вход | Регистрация

Звезден хороскоп за 19 ноември

Звезден хороскоп за 19 ноември
Снимка: Thinkstock/Guliver

Дъжд вали, но не от звезди, а от мокри капчици. Те ни подтикват към приятно меланхолично настроение.  Но ние няма да се отпускаме, защото работа ни чака. Ще накараме звездите да падат за нас.

Овен

Падат, падат, за какво ли падат? Леките камъни от сърцето ви. Искате тежките да падат, но са се намърдали на топло и не искат и да се мръднат. Затова е време с чук и длето от тях да изваете една прекрасна скулптура, че поне да не грозят пространството.

Телец

Пиете си чая, но мислите. Мислите за онова прекрасно бяло палто, което си харесахте миналата седмица. Чакате намаление, но поне до Коледа няма да има. Спрете погледа на друга вещ, тя може да се окаже и по-изгодна, и по-елегантна за фигурата ви.

Близнаци

Предлагат ви зимни гуми тънкаж, ама не ги вземайте. Ще ви излязат двойно по-скъпи. Вложете малко повече, но за качество.

Рак

Имате време за всичко. И за приятелите, и за семейството и за многото работа, която ви се струпва покрай приключване на финансовата година или покрай ученето. Споко, наистина. Ще се справите и ще ес усмихвате накрая.

1437492

Лъв

Вие пък нямате време за нищо. Направо се чудите откъде да я почнете, че поне едно нещо да имате завършено. Погледнете съдбата честно в очи и й кажете, че сте твърде уморен, затова по-добре поне тя да не ви прави номера.

Дева

Като пясък в ръката изтичат парите ви. За какво ли нямате сметки, за какво ли нямате дългове. Как ще я вържете до другия месец, питат ви и звездите? Ограничете на първо време скъпата козметика.

Везни

Е, няма да ви чакат 100 години да се наканите да им обърнете внимание. Час по-скоро нека да е. Че птичето каца само един път на рамото, стига да му предложите по-удобното!

Скорпион

Било каквото било! Това ви казват всички. Послушайте ги. Не се мъчете повече. Отпуснете душичката си и знайте - нещото се повтаря дотогава, докато не си вземетe поука от него!

1437491

Стрелец

Луда глава сте. А, и корава. Говорят ви, ама вие си знаете - само стрелбата може да оправи нещата. Точно в този случай трябва дипломация и най-вече толерантност.

Козирог

Гладни сте! От сутринта е нормално, ще кажете. Не е, защото вие сте гладни от няколко дни. Гладни и жадни сте даже. Сякаш са ви държали на каишка и никой не се е погрижил за вас. Просто, не се мислете за такъв, какъвто не сте!

Водолей

Хайде на морето! Ама друг път! Искате емоция, но багажът ви не е стегнат, бавите се с билетите, с документите. Защо не го оставите за Коледа пътуването? Хем ще съчатаете изненадата за половинката с празниците!

Риби

Да ви е яка гърбината. Няма да ви сурвакат, но ще се наложи да носите доста тежък товар тези дни!

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар