Вход | Регистрация

Звезден хороскоп за 30 септември

Звезден хороскоп за 30 септември
Снимка: Thinkstock/Guliver


Звездите ни проговарят и днес, 30 септември. Дават ни насоки и препоръки за 12-те зодиакалани знаци в последния ден на септември:

 

Овен

Овни, днес ще ви е скучновато - нищо няма да ви е достатъчно приятно или достатъчно интересно. Вариантът да направите обиколка по магазините, може да не е добър, може да се сдобиете с некачествена покупка. Помислете преди да скроите дневната си програма.

Телец

Налегнала ви е есенната умора и не ви пуска. Избягвайте каквито и да било натоварвания, защото ще ви се отразят изтощаващо. Ограниченете и социалните си контакти, може да съжалявате за действията си, породени от отегчаване, след това. Най-добре легнете и си починете.

Близнаци

Ако днешният план е завладяването на нечие сърце, то то ви е в кърпа вързано. Вероятността, обаче да останете разочаровани от постижението си е огромна.

Рак

Време е да разчистите и уредите всички винансови въпроси. Бихте могли да уредите всичките си сделки, ако не реално, то поне "на хартия”. Има вероятност да се бръкнете по-дълбоко в джоба, но не се притеснявайте - всичко се връща.

Лъв

Очаквайте изненади! Непредвидени парични постъпления, подаръци или изгодни оферти. Това може да ви омагьоса и да ви "затвори очите” за действителността. Бъдете предпазливи, някои неща ще се случват с цел да ви заблудят.

Дева

Работата, работа и пак работа. Внимавайте, защото от натовареност може да нараните близките си, които може да ви потърсят за съдействие, но едва ли ще ви остане достатъчно време за тях.

Везни

Ако в даден момент, дори и за секунда, ви мине през ума, че това не е от най-добрите ви дни сигурно ще имате основания. Но животът продължава! Махнете с ръка и продължете напред с вдигната глава. 

Скорпион

Ситуацията на работното място ще е доста напрегната и противоречива. Няколко човека ще се опитват да ви избутат от мястото ви, но вие се борете за него. Столът ви е удобен, все пак!

Стрелец

Очертава ви се пътуване, а вие предпочитате да си останете вкъщи. Въпреки всичко го направете. В крайна сметка, всичко ще завърши добре.

Козирог

Уредете изострените лични отношения. Не се разпускайте в харчовете. Уютна обстановка може да се създаде и с по-малко разходи.

Водолей

Обърнете внимание на любимия де! Може пък да има някакви проблеми, но го е страх да ги сподели. Постарайте се да разберете за какво става въпрос и помогнете да се оправите бъркотията.

Риби

Не критикувайте преди да видите себе си. От вас зависи обстановката у дома да е спокойна и приятна. Приемайте фактите такива, каквито са.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар