Вход | Регистрация

Звезден хороскоп на 2 октомври

Звезден хороскоп на 2 октомври
Снимка: Thinkstock/Guliver

Когато човек има големи очаквания, тогава има най-голяма вероятност да бъде разочарован, ама много. По принцип е добре всеки да е умерен оптимист, да не тръгва с едромащабната кошница за "плодовете" на труда си и все пак да има поне едно рамо, на което да се опре независимо от резултата. Така сме и ние днес, отново със страхопочитания заставаме пред чудаците звезди и вярваме, че няма да ни разочароват.

Овен

Самочувствие, това ви липсва днес! Напомпете го малко, де, доста е спаднало. А не е нужно да не сте жизнерадостен и с леко вдигната глава. Такива хубави неща има да ви се случват. Едното от тях вече е в кърпа вързано!

Телец

Пазете се от загуба на пари. Май доста отидоха за лотарията тези дни, а печалба все няма. Най-добрата комбинация е с някои от тези числа - 8, 10, 23, 33. Ако и с тях не успеете, преустановете харчовете! Поне за ден!

Близнаци

Музикално ви е някак си днес. Подпявате песен, заразявате с нея околните и става като мексиканска върна, ама в пъти повече. За да нямате проблем с шефа или половинката опитайте с друго. Свиркайте си!

1402594

Рак

Бъркате се в живота на другите и това ви харесва. Просите си бой, най-малкото шамар. Ако сте толкова гладен, по-добре изяжте голяма пица или влезте в словесен двубой. Не, на насилието! 

Лъв

Ооо, доброто ви настроение се завръща с гръм и трясък. Отново сте си стария крал на джунглата. Ама докато вие сте се пооправяли с емоционалната си нестабилност, доста неща са се объркали. Няма да ви е лесно, но опитайте да оправите бардака. Все пак той е и ваш!

Дева

Фокус - бокус препаратус! Това ви се иска да ви се случи днес. Само с едно щракване. Е, ще се получи както го искате, но поне с пет опита. Ако и така не стане, припейте си един рефрен от песен на Георги Христов - "Щракам си със пръсти, добре ми е така".

1402612

Везни

Голямо "изнасилване" ви чака днес. Брутално ще е, но така стават големите неща в живота. Не може да познаете, но най-много в ситуацията ще ви помогне собственият ви шеф. Той ще организира това преживяване за вас. Колкото и да не ви хареса, за добро ще е.

Скорпион

Любов необяснима! Такава ви е обзела. Странно ви е, но ви е добре. Не се опитвайте да разгадавате ситуацията. Хвърлете се стремглаво напред да я изпитате и без да жилите!

1402595

Стрелец

Стреляте на посоки! Нищо не улучвате и това ви тежи. Само не изпадайте в депресия. Търпение за добрата слуга. Сезонът на лова го откриват тази събота. За тогава отложете усилията.

Козирог

Трупали сте знания и опит и искате да ги приложите точно днес. Ще ви се получи, но ще има и малко разочарования. Извадете от килера не най-голямата, а тази средната, с леко изкривената дръжка кошница. С нея ще впечатлите и ще успеете да я напълните.

Водолей

Май не умеете да правите компромиси, а точно днес ще ви се наложи. Прехапете себелюбието си и го направете. Става дума за приятел.

Риби

Плувате си пак в дълбините. Не се отдалечавайте много от местообитанието си, че акулите дебнат като в лозунг от недалечното минало - "Врагът не спи".

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар