Вход | Регистрация

Звездите ги наговориха едни...

Звездите ги наговориха едни...
Снимка: Thinkstock/Guliver

Звездите пак ги наговориха едни... Да се чудим как да ви поднесем прогнозата. Не е толкова неприятна, но пък никой не харесва несгодите. Ще опитаме с добро.

Овен

Овни, днес сте разтроени и това ви пречи да мислите нормално. Един ви дърпа за коледните подаръци, друг за сметките, трети - за зелето. Точно така, и това трябва да свършите, че няма никакво време. Сезонът на киселото отдавна е в разгара си. Да не свърши на пазара зеленчукът!

Телец

Изплакнете тъмните мисли в легена, изцедети ги, ама силно и въобще не ги простирайте. Само от силата ви ще се разкапят. Това е и целта. Стига вече с мрачнотиите, достатъчно е сиво времето навън.

Близнаци

Противоречиви сте. На себе си не вярвате, камо ли хората около вас да ви се доверят. Казвате едно, правите друго. Нещо сте разколебани. И това нещо, са наближаващите празници. Хубаво, ама не сте изкарали парите!

Рак

Нагласени ситуации, нагли думи, пълни противоречия! Това е съседът или колегата до вас. Иска да ви стъжни живота, защото сте му казали истината в очите и това го обърква. Изградете си докато има още време стратегия и действайте! 

Лъв

Обещали са ви бързи пари! Вземете ги! Не се съмнявайте, нищо лошо няма да ви се случи! Идват празници, нали? 

Дева

Зрител сте в особено опасна ситуация. Искате да нахълтате в нея, защото е заплашен ваш близък, но не ви позволяват! По-добре наистина се си пъхайте носа там, където ураганът може да ви отвее целия. 

1442477

Везни

Много ви нервят всички. Не стига, че са ви се качили на главата, ами и лупкат с големи палки по нея. Добър сте, затова е така! Не е лошо от време на време да скръцвате със зъби.

Скорпион

Прекрачвате границата на търпение сред колегите. Заяждате се с тях и затова е тази реакция. Вие обаче не се усещате. Ще ви го припомнят, ако продължавате така!

Стрелец

Всичко е уредено! Въобще не се бъхтайте да доказвате, че вие сте прав. И ще загубите, и ще си натоварите нервната система. 

Козирог

Почти сте на финала. Вижда се края и бързате, бързате. Стоп! И малкото камъче преобръща колата. По-добре събирайте активи по-пътя. И без това сте с голяма преднина пред другите.

Водолей

Колко е малък светът! Намирате човек, който не сте виждали от години, уж беше заминал за някакви острови, а сега вас кани да отидете там. Не е сън! Прекрасна възможност да си отдъхнете от последните забързани месеци работа.

Риби

Победител сте! И да сте на трето място, и да сте на първо място. Просто вие сте си единствен! Нямате равни! 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар