Вход | Регистрация

Звездите говорят...

Каквото са ви намислили Звездите, само вие можете да си го намислите!

Звездите говорят...
Снимка: Thinkstock/Guliver

Пъстър се очертава четвъртъкът за зодиакалните знаци. Страсти дълбоки или пък рутинно ежедневие ви очакват днес, вижте какви са ги наговорили Звездите...

 

Овен - Иска ви се да предприемете пътуване, за което мечтаете от много време насам. Боите се обаче, че то няма да се отрази добре нито на финансовото ви състояние, нито на работата ви. Рискувайте - изживяването си заслужава!

Телец - Днес е ден за забавление. Прекарайте свободното си време в компанията на най-колоритните си приятели. Те ще ви заредят с емоции, които ще поддържат настроението ви дълго време.

Близнаци - Най-големият ви страх е да не загубите хората, които обичате. С необмисленото си поведение обаче рискувате да прогоните от живота си уважаван и ценен от самите вас човек. Коригирайте отношението си към него.

Рак - Давате най-доброто от себе си за хора, които приемат помощта ви за даденост. Преценете кой заслужава помощта ви и кой ни най-малко не я оценява.

Лъв - Съжалявате за нещо, което сте имали възможност да направите в миналото, но така и не сте се престрашили да направите първата крачка. Днес ще ви бъде предоставен втори шанс. Не го пропилявайте!

Дева - Предали сте доверието на близък за вас човек. Постарайте се да изгладите нещата, като поднесете искрените си извинения. В противен случай може завинаги да загубите този човек като приятел.

Везни - Изнервя ви ситуацията на работното място и се освобождавате от напрежението вкъщи, нахвърляйки се върху най-близките си. Вземете си почивка и прекарайте една пълноценна ваканция със семейството си.

Скорпион - Не ви харесва ситуацията, в която се намирате, но нищо не зависи от вас. Звездите не са благоразположени спрямо вас и то заради грешки, допуснати в миналото. Бъдете търпеливи.

Стрелец - Отношенията с партньора ви стоят на едно място от много дълго време насам. Имате чувството, че не вървите напред, нито пък се връщате назад. Предприемете стъпка, която ще задвижи нещата нанякъде.

Козирог - Обичайното ви ежедневие днес ще бъде нарушено и причина за това ще бъдете самите вие. Най-накрая ще се осмелите да направите нещо дръзко и първично - насладете се на изживяването!

Водолей - Не си играйте с огъня! Чувствата на хората не са предмет на игра, камо ли на подигравки. Гледайте собствения си живот и не се месете в чуждия.

Риби - Днес нещо в живота ви ще претърпи радикална промяна. Дали се отнася до професионалния, или личния ви живот - не можем да кажем със сигурност. Бъдете внимателни, за да можете да контролирате събитията.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар