Вход | Регистрация

Звездите ни го говорят

Звездите ни го говорят
Снимка: Thinkstock/Guliver

Неспокойна беше нощта за някои, за други пък безпаметна или блажено отморяваща. В това време звездите наговориха едни предсказания, мани-мани…

Овен – Утрото е добро, засега. Отваряйте си очите на четири за съперници и замаскирайте малко рогата, че пречат на комуникацията с другите.

Телец – Мързи ви отвсякъде. И има защо, вчера получихте заплата и се поотпуснахте с аверите, а и днес е петък. Мобилизирайте се обаче, че ще имате важна среща.

Близнаци – Любов витае във въздуха или пък е нещо от мъглата. Разсейте съмненията си с откровено признание.

Рак – Имате мерак за добротворчество, да ви се чуди човек. Действайте, но преди да дадете някой лев на просяк, вижте дали няма "Ролекс” под скъсания ръкав.

Лъв – Укротете буйната грива, нещо сте наежени днес. С мил и благ тон ще решите проблемите по-бързо, отколкото да се зверите.

Дева – Леко интелектуално го раздавате, но помнете, че артистичното шалче не замества изчетените книги. Иначе сте щастливи.

Везни – Склонни сте към невроза. Стига сте се ядосвали за глупости обаче, винаги може да стане и по-зле.

Скорпион – Онче - бонче, счупено пиронче…днес ще искат да ви избутат отнякъде и то не особено тактично. Покажете истинската си същност!

Стрелец – Недовиждате целта днес. Дали защото имахте тежка вечер, или пък сте вдигнали диоптъра, не знаят с точност звездите. Работа ви чака, и то много.

Козирог – Припкате като младо яре днес. Браво, само така! Не се давайте на конкуренцията, защото е безмилостна.

Водолей – Хаосът в главата ви добива заплашителни размери. Решете най-сетне с какво да се захванете, знаем, че сте добри във всичко, но се почва отнякъде.

Риби – Бурно течение в службата днес ще ви изкара за малко от строя. Амбицирайте се и влизайте в боя, вижда се победа.

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар