Вход | Регистрация

Звездите си го рекнаха!

Звездите си го рекнаха!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Пренареждането започна! Звездите отново се прегрупират, за да застанат в най-правилната си позиция и да тълкуват собствените си ходове. Заемаме удобна поза и чакаме предсказанията! Ще има ли усмивки?

Овен

В началото на новата седмица не се чувствате добре. Не ви се работи, боли ви глава, лошо ви е. Даже сте изнервен. Какво става с вас? Да не би да искате да пропуснете работния ден? Има решение - болничният ще реши спешния ви случай!

Телец

Не се косете. И без това и да имате мнение, никой няма да го вземе под внимание. Просто загубена кауза сте предприели. Те са по-силни от вас и ще се наложат. Ще ви изпият мозъка! Кои ли? Тъмните мисли. Днес сте им подвластни. Толкова много са свикнали с вас, напоследък.

Близнаци

Не може да ви се отрече, че днес сте в стихията си. Започвате седмицата много заредени. Искате да премествате планини. Може и да успеете, но си изберете една по-малка. Хем няма да ви боли кръста от тежестта, хем ще сте изпълнили отдавна лелеяната мечта.

Рак

Пак си я карате по своему. Не напред, а настрани. Е, как все вие сте извън правилата. Поне едно огледало за задно виждане вземете, че с паркирането да се справите.

1416163

Лъв

Ооо, оправя ви се настроението. Все едно са ви пуснали за ден от клетката. Друг въздух, свобода, лъвици. Абе, живот си е нашироко. Налудувайте се, че утре друго ще става!

Дева

Мъгла ви пречи да видите пътя добре. Карайте по-бавно, предпазливо, на разстояние. Че рискът дебне отвсякъде! Е, ще се справите накрая, ама много пушите!

Везни

Кантари, теглилки, тежести. Днес направо не знаете кой сте. Явно емоциите от вчера са ви дошли в повече. Определено ще мерите днес с килограм-два отгоре. Така се изкарват парите!

1416167

Скорпион

Щипвате си и жилите на спокойствие. Няма кой да ви направи забележка. Е, много боли да знаете. Не смеят да ви го кажат, че вече са се опарвали от характера ви. Поне днес им дайте мира на хората!

Стрелец

Диво прасе, пиле, бързоного? Какво остреляхте през уикенда? Лошо ви се пише, ако ловът ви е бил кръгла нула. Защото днес няма за какво да се хвалите, а вие толкова обичате това. Измислете нещо, в това също ви бива.

Козирог

Усмивки. Това ще събирате днес. Настроените ви е добро, дар словото сте си го впрегнали до краен предел, шегичките ви също са на ниво. Всичко ви се подрежда. Като изпипано чрез фотошоп!

Водолей

Ще ви подлеят вода. Нищо, че сте свикнали да ходите по нея, пак няма да се отървете сухи. Ще им го върнете, ама друг път!

Риби

Рибоци, яко меланхолия ви е обзела. Рано е още за зимен сън. Все още трябва да сте на повърхността. Там все още е топло!

 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар