Вход | Регистрация

Звездни прогнози за новата седмица

Звездите знаят, че не сте вие, когато не сте си чели хороскопа

Звездни прогнози за новата седмица
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен – Получават ви се нещата тази седмица, и то от първия път. Принципно каръшкото ви влияние над околните ще отстъпи на градивно начало. Есента ви носи успокоение и постижими цели, само трябва да го осъзнаете.

Дайте път на малките радости в живота ви, за да бъдете пълноценни.

Телец – Щастливи сте и най-сетне го разбирате. Оценявате по достойнство дългоочакван жест и това ще ви направи по-благородни. Единствено някое и друго спречкване със съседа за входната такса може да помрачи безгрижната ви седмица.

Доверете се на интуитивната си преценка за хора и събития, няма да ви подведе.

Близнаци – Нищо не е такова, каквото изглежда, особено следващите дни. Бъдете нащрек за удари под кръста или пък негли директни нападки. Хубавото е, че знаете как да излизате невредими от заплетени ситуации и ще претърпите само косвени щети.

Финансови постъпления ще запълнят пустеещо място в бюджета ви.

Рак – Пътуване, преговори и вземане на решение бележат тази седмица. Тъсите място за изява, но не сте подготвени още според Звездите и има риск да се провалите със сценична треска.

Любовта ви очаква да й отделите време, но не надценявайте търпението й. Работата няма свършване, затова не си търсете оправдания, за да бъдете щастливи.

Лъв – Немалко перипетии срещнахте последните седмици и сякаш най-сетне обстановката около вас се успокоява. Позитивно настроени сте, че всяко зло е за добро, и смело гледате напред.

Само не давайте пари на заем, защото и на вас са ви нужни. Ремонта на детската/колата докога ще го отлагат някои от вас?

Дева – Във вихъра на случващото се сте. Даже и някои от вас са самият вихър, предвид нервите, които им предстои да изхабят за глупости, най-вече. Ще се ядосвате тези дни, подозират Звездите, често за неща, които не заслужават вниманието ви.

Малко сте непостоянни в желанията си и с това обърквате човека до вас. Хем търсите близост, хем пък не искате да ви се пречкат много-много.

Везни – Не ви се работи особено и това се забелязва. Разсеяни сте, а скоро бяхте в отпуск и ако не сте влюбени, нямате оправдание за пропуските си на работното място.

Въпреки всичко късметът е с вас и ще ви предоставя лесни начини за печалба и нови ползотворни контакти.

Скорпион – Налага ви се да планирате добре бъдещи инициативи. Независимо дали става въпрос за покупко-продажба на имот, операция или варене на ракия /тъй като много грозде има тази година/, следвайте добре премислен план.

Възможно е да се опитат да ви измамят, но не са познали с кого си имат работа. Ще поставите всеки и всичко по местата им.

Стрелец – Жънете безкомпромисни успехи на всички фронтове. Това може да стане причина за завист от страна на ваши приятели или колеги, но проблемът си е изцяло техен.

И любовта ви, си е любов, и имането – имане, както се казва. Знаете кои сте и колко струвате и цяла седмица ще го демонстрирате с удоволствие.

Козирог – Влизате лесно в конфликт през следващите дни. Настроени сте много враждебно, особено към по-слабите от вас. Звездите си мислят, че или трябва да посетите психолог, или пък да отслабнете.

Ако пък случайно агресията ви подмине, ще прекарате идилична и успешна седмица.

Водолей - На пръв поглед всичко е по мед и масло, но дълбоко у вас кипят страсти горещи, на които трябва да намерите отдушник. Умеете да се преструвате, но замислете се дали си струва усилията?

Дразните се от неспазена уговорка и ще потърсите сметка на някого. Само не се дръжте като класна ръководителка, защото ще изглеждате неуместно и непрофесионално.

Риби – Контактни и добронамерени сте тези дни. Лесно е да се спогоди с вас човек и това ще ви спечели много дивиденти.

Опитайте се да запазите откритостта си и занапред, хората я ценят. Възможно е да полетите в облаците както преносно, така и буквално.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар