Вход | Регистрация

Звездни прозрения за 28 януари

Звездите ви виждат сметката и днес с желани или не прозрения

Звездни прозрения за 28 януари
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен – Тик-так, тик-так, времето ви тече. Огледайте се днес за брачен партньор, иначе до края на годината ще сте на сухо.

Телец – Искате да предвидите събитията, но не сте наследили дарбата на баба си. Заложете на сигурното, че е по-лесно.

Близнаци – Дъждовното време ви депресира и ставате непоносими с капризите си. Облечете нещо шаренко за привличане на положителна енергия.

Рак – Гледате по-надалеч от носа си от много време насам. Позволете си да планирате близкото бъдеще, късметът е с вас.

Лъв – С лекота отхвърляте всичките си задачи, напук на колегите ви, които скърцат със зъби от яд. Може да напишете литературен шедьовър, ако сте по-постоянни в желанията си.

Дева – Незначителното за едни е важно за други, затова не пренебрегвайте малките неща. Поглезете душичката си с нещо любимо.

Везни - Човекът е човек, когато е на път. Забегнете за кратко към някоя планинска хижа или спа хотел, ако можете да си го позволите.

Скорпион – Звездите виждат нахлуване в пространството ви. Не изневерявайте на природата си и поставете на място досадни съседи и роднини.

Стрелец – Преценете приятелите си и се дистанцирайте от използвачите. Не бъдете мекушави, защото ще ви се качат на главата.

Козирог – Омръзнало ви е от връзки еднодневки и търсите единствения/ата. Ще се озорите в търсенето, ако не смените обкръжението си.

Водолей – Пак искате да се наложите над другите. Егоцентризмът и самохвалството ви обаче ще ви донесат полза.

Риби – Ще ви запратят на командировка в затънтено градче. Вместо да се ядосвате, погледнете на положението така – ще опитате от местния специалитет и вино и ще си починете от децата.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар