Вход | Регистрация

Специалисти отговарят на въпроси за здравословен начин на живот

Специалисти отговарят на въпроси за здравословен начин на живот
Снимка: Север.бг

Първото издание на Форум - изложение "Здраве, щастие, красота" официално започна днес. Гости на откриването бяха директор на Дирекция "Култура и културно-историческо наследство" към Общината Нелина Църова и актьорът Влади Въргала.

"Обособили сме една цветна градинка от позитивизъм и екологично чисти продукти. Надяваме се всеки посетител да набере своя букет от познания и всеки един да допринесе за цветността на самото събитие", приветства гостите организаторът на събитието Теодор Неделчев.

"Много странно ми звучи заглавието на изложението. Аз даже не мога да го запомня, защото толкова позитивни думи на едно място не съм виждал скоро в България. Според мен човек се състои от дух, душа, разум и тяло. Тялото на човека, това е неговият храм и той трябва да се научи да се самоуважава и да се грижи за храма си, а след това всичко друго много по-лесно ще може да се случи. Поздравявам организаторите и им пожелавам на добър час. Дано всеки намери отговор на въпросите, които търси. Виждам че тук са се събрали хора, които търсят светлината в себе си", каза с усмивка Влади Въргала.

За доброто настроение на посетителите с изпълнението си се погрижиха танцьорите от група за "капоейра" от Велико Търново. "Капоейра" е бразилски танц с елементи от бойно изкуство, възникнал през XVI в. в Бразилия. Играе се в кръг, защото бразилците вярвали, че кръгът е съвършена форма, която събира енергията (аше) от танца.

До 16 септември, неделя, жителите и гостите на града могат да посетят лекции, дискусии, презентации и уъркшопове на оздравителни системи от психолози, писатели, диетолози, дерматолози, автори на книги свързани с позитивното мислене.

На форума представят традиционната и нетрадиционна медицина, козметика, здравословно хранене и здравословният начин на живот. В рамките на трите дни ще има демонстрации на актуални разкрасителни процедури, презентации на водещи козметични компании, консултации за профилактика на здравето и поддържането на здравословно тегло.

 

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар