Вход | Регистрация

Промяна в движението между гарите Долапите и Иваново

За удобството на пътниците са осигурени автобуси

Промяна в движението между гарите Долапите и Иваново
Снимка: inews.bg

Временни промени в движението на два пътнически влака в Русенско въвежда БДЖ от днес до 14 юни /без съботните и неделни дни/.

Причините са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще извършва в участъка между гарите Долапите и Иваново.

Заради ремонтите пътническият влак 40110 от Горна Оряховица за Русе, който заминава в 05:08 часа, ще пътува по редовния си график до гара Иваново. От Иваново до Русе пътниците от този влак ще бъдат превозвани с автобус, който ще тръгва от гара Иваново в 07:06 часа и ще пристига в Русе в 07:37 часа.

Пътническият влак 40111 от Самуил за Горна Оряховица, който заминава в 05:25 часа, ще се движи по досегашното си разписание до гара Русе разпределителна. От Русе разпределителна влакът ще тръгва с 9 минути по-рано, т.е. в 07:19 часа и ще пристига в гара Русе в 07:27 часа.

От Русе до Иваново пътниците от този влак ще бъдат превозвани с автобус, който ще заминава от Русе в 07:45 часа и ще пристига в гара Иваново в 08:16 часа.

От Иваново за Горна Оряховица е осигурен допълнителен пътнически влак 40295, който ще тръгва от гара Иваново в 08:29 часа и ще пристига в Горна Оряховица в 10:29 часа.

___________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



briagnews.bg
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар