Вход | Регистрация

Йордан Йовчев откри фитнес площадка в Севлиево

Вчера беше официално открита нова площадка в южния комплекс

Шампионът по спортна гимнастика Йордан Йовчев откри комбинирания фитнес на открито в южния комплекс в Севлиево вчера. Заедно с него дадоха начало на новото съоръжение и кметът на града д-р Иван Иванов, председателят на бизнес сдружение "Севлиево 21 век" Момчил Кънев и Валентин Ганев - член на управителния съвет на сдружението.

През тази година ще бъде изградена още една подобна площадка в парк "Черничките", каза кметът Иванов и изрази благодарност на всички членове на местното бизнес сдружение, които са финансирали фитнес площадката. Средствата са събрани на специална благотворителна вечер, в която са участвали над 30 фирми и членове на сдружението.  

"Личният пример винаги носи положителна енергия. Това, че намерихте сили и желание да направите този обект, е изключително важно за подрастващото поколение. С тази модерна площадка младите могат да спортуват навън", каза световният шампион по спортна гимнастика Йордан Йовчев.

Председателят на бизнес сдружението Момчил Кънев връчи техническия паспорт за спортните съоръжения на кмета. Той призова младите хора в града да ползват фитнеса на открито толкова време, колкото отделят за интернет.

1497302

1497300

 << Sever.bg във Facebook >> 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар