Вход | Регистрация

Установиха няколко кражби в Русенско

Установиха няколко кражби в Русенско
Снимка: sxc.hu

РУП-Бяла разследва сигнал за кражба от имот във Волово. Престъплението е извършено за периода от 11 февруари до 4 март, след като са взломени четири врати крадците са влезли в къща с двор и от стопанска постройка са отнети електрически инструменти, медни съдове, 120 литра ракия и 20 литра дизелово гориво. Щетите са в процес на установяване. На местопроизшествието е извършен оглед от екип на РУП – Бяла.

Вчера в Първо РУП е получен сигнал за кражба от вила в местността "Папаз дере" в Русе. Чрез срязване на оградна мрежа и счупване стъкло на прозорец от имота са взети метални конструкции, инструменти и вещи на обща стойност за около 200 лв.

На 04 март в Първо РУП е постъпило съобщение от техник, поддържащ мрежа на комуникационна компания, че за времето от 15:30 до 16:00 часа е извършена кражба на алуминиева стълба, която е била оставена подпряна на стената на сграда на ул. "Тодор Александров" в Русе. Стълбата е на стойност около 200 лева.

И по трите случая е образувано досъдебно производство.

Вчера в РУП - Две могили е получено съобщение, че на ул. "Н. Й. Вапцаров" в Пепелина е установена кражба на проводник от електроразпределителната мрежа. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група и е извършен оглед. От фирмата, собственик на съоръжението, са установили срязване и кражба на меден проводник от четири междустълбия, с дължина 360 м. и 120 м., с различни сечения. Случаят се разследва.


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



ОДМВР-Русе
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар