Вход | Регистрация

Благотворителна изложба в Художествената галерия

Събитието е част от фестивала "Изкуство и милосърдие"

Благотворителна изложба в Художествената галерия

В Художествена галерия Добрич е подредена благотворителна изложба с рисунки на ученици. Тя е поредна проява от програмата на фестивала "Изкуство и Милосърдие”, организиран от Александър Пампоров, ученик от ЧПГ "Леонардо да Винчи", и Петко Нейчев от ПМГ "Иван Вазов”.

Свои рисунки за изложбата са дарили младите таланти Кристин Недева, Веселин Тодоров, Мелиса Янакиева, Мелиса Янакиева, Цветан Койчев, Виктор Желязков, Инанч Неджибова, Михаела Колева, Веселин Тодоров, Ралица Николова, Даринка Дончева, Севда Райчева, Ертан Хашимоглу, Красимира Колева от СОУ "Климент Охридски”. Включват се с рисувана коприна Ружа Тодорова, Тея Миленова, Гергана Станимирова и Полина Василева от Общински младежки център "Захари Стоянов”; както и с пет картини в квилинг техника потребители на Дневен център за хора с увреждания.
 
Членовете на Ротари клуб Добрич дариха 230 лева за благотворителната изложба. Вече за откупени седем картини. Изложбата ще продължи до петък, 10 февруари, и може всеки да се включи с дарение за благородната кауза.

източник:dariknews.bg/



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар