Вход | Регистрация

Представят инициативата на ЕС "Европейски столици на културата"

Представят инициативата на ЕС "Европейски столици на културата"
Снимка: sxc.hu

Министерството на културата организира информационна среща за заинтересованите български градове за представяне на инициативата на ЕС "Европейски столици на културата" на 23 януари /сряда/ 2013 г. от 9:00 ч. в зала "Сцена 17”, бул. "Ал. Стамболийски” 17, София.

Всички български градове, които проявяват интерес за подаване на кандидатури за конкурса за присъждане на престижното звание, са поканени да участват в информационната среща, където ще получат допълнителна информация и ще имат възможност да поставят въпроси по подготовката на документите за кандидатстване за конкурса, които са публикувани на сайта на Министерството на културата тук.

Всички желаещи да посетят информационната среща трябва да изпратят заявка за участие на следния електронен адрес: [email protected] с имената на участниците, организацията и/или града, които представляват, до 17:00 ч. на 18 януари 2013 г.

За допълнителна информация можете да се обръщате към М. Георгиева, експерт, дирекция ”Културна политика” в МК, тел.+359 2 94 00 967.

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: Министерство на културата
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар