Вход | Регистрация

Фестивалите „Видеохолика” и „Водна кула арт фест” в Старата поща

Фестивалите „Видеохолика” и „Водна кула арт фест” в Старата поща
Снимка: Север.бг

Два международни арт фестивала ще бъдат представени в Старата поща във Велико Търново в рамките на Минифестивала на съвременното изкуство "Старата поща”.

Днес и утре ще бъде презентирано престижното събитие "Видеохолика”, което се провежда ежегодно във Варна. Фестивалът е видео арт форум с международно участие, който представя една забележителна и високо стойностна програма от видео арт творби, с участието на утвърдени местни и международни арт професионалисти и отличени видео артисти.

На 27 и 28 септември 2012 г. ще бъде представен фестивалът "Водна кула арт фест". "Водна кула арт фест" е успешна международна платформа за комуникация чрез изкуство. Фестивалът, който зад гърба си има вече шест издания, има за цел да оживява градски пространства със средствата на изкуствата. "Водна кула арт фест" представя съвременни тенденции в експерименталните визуални изкуства и пърформанси на гост артисти от цял свят.

Минифестивалът на съвременното изкуство "Старата поща” се организира от Арт група "Дупини” с подкрепата на Община Велко Търново.

_______________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар