Вход | Регистрация

Търсят сезонни работници за Германия

Позициите са за помощен персонал при обслужване на преместваеми обекти – за провеждане на изложения, панаири, фолклорни фестивали и други подобни

Търсят сезонни работници за Германия
Снимка: sxc.hu

Набират се кандидати за сезонна работа в Германия по условията на междуправителствената спогодба между двете страни, съобщиха от Бюрото по труда в Русе. Търси се помощен персонал при обслужване на преместваеми обекти – за провеждане на изложения, панаири, фолклорни фестивали и други подобни прояви.

Всички кандидати трябва да са със занаятчийски и технически способности. Трябва да имат шофьорска книжка категория В или С, желателно е да са с опит в работата с клиенти, да са учтиви и добронамерени, да притежават основни готварски и сервитьорски познания и опит. Познанията на немски език ще бъдат проверени с изпити по места.

Сезонната заетост е до 9 месеца в календарната година като работодателите ще осигуряват подслон и храна, адекватно заплащане. Заетостта е под открито небе, независимо от метеорологичната прогноза. Настаняването е в каравани, тъй като работата е свързана с непрекъснато пътуване. Работното време е нерегламентирано и продължително, работи се през нощта и през почивните дни, което се компенсира с много свободно време в няколко последователни дни по време на пътуването от един пункт до друг.

Повече информация относно изискванията и условията за кандидатстването за обявените позиции, може да намерите бюрата по труда по местоживеене. Документите трябва да се подадат до края на годината.

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар