Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

45 работни места за Общината

45 работни места за Общината
Снимка: sxc.hu

45 работни места ще бъдат разкрити през 2013 година към Община Луковит. Те са по Национална програма "От социални помощи към осигуряване на заетост". Програмата стартира от 1 януари с назначаването на 21 безработни лица от цялата община.

Три лица са назначени за извършване на комунално-битови дейности. Други 11 в дейност "Оказване на помощ в работата с ромската общност” и 7 в дейност по поддръжка на общински сгради.

Лицата ще бъдат ангажирани за 12 месеца на 6 часа и база на доход минималната работна заплата за страната. От 1 март до 30 ноември ще бъдат назначени останалите 24 безработни лица. Те ще изпълняват общополезни дейности с траен характер включващи ремонт тротоар в Луковит, почистване на канали за отводняване и речни корита в града и кметствата на общината.

От януари до края на март са назначени и функционират аварийни групи съставени от 50 безработни лица на социално подпомагане. Основната им задача е зимна поддръжка на обществени терени, включваща почистване на сняг, почистване на лед и опесъчаване на улици, площади и тротоари.

 

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Община Луковит
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар