Вход | Регистрация
Ловеч 20°C

Втори кастинг за статисти в "Непобедимите 2"

Утре в Ловеч ще се състои втори подбор на статисти от 7 до 60 години

Втори кастинг за статисти в "Непобедимите 2"
Снимка: Булфото

Ловчанлии, които не са събрали смелост или не са разбрали за първия кастинг за статисти за холивудската продукция "Непобедимите", който се проведе в града им в понеделник, утре (20 ноември), ще имат втора възможност.

Кастингът е за желаещи от 7 до 60 години. Изборът на статисти, които да участват в снимките в Деветашката пещера, ще се проведе от 11 ч. на пл. "Тодор Кирков" в кв. "Вароша", съобщават организаторите.

На предишния кастинг се явиха повече от 200 души, като имаше наплив от ученици. В Плевен също ще се търсят статисти, но датата все още не е ясна.

За съжаление, снимките в Деветашката пещера, която е едно от трите най-важни местообитания на прилепите в Европа, има вероятност да нанесат сериозни щети на животинските и растителни видове там, алармират еколози.

След сигнал на природозащитници Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Плевен, която е дала разрешително за строеж на декори и на мост към пещерата за снимките, установи нарушение – изсечена е растителност пред пещерата, която няма да бъде възстановена. За нарушението е съставен акт и ще има санкция.

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: inews.bg
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Коментари 3


3 Георги Вълов 30.11.2011 | 22:39
а кога ще е ясна датата за кастинга в плевен :? може ли ифо :)
2 Daniel Dangurov 25.11.2011 | 16:30
а кога ще е ясна датата за кастинга в плевен :? може ли ифо :)
1 Daniel Dangurov 25.11.2011 | 16:30
а кога ще е ясна датата за кастинга в плевен :? може ли ифо :)