Вход | Регистрация

Българският мъж се научи да готви!

А може би след "края на света" и любовта на българката ще минава през стомаха

Българският мъж се научи да готви!
Снимка: Булфото

Вечното разделение на "мъжка" и "женска" работа отдавна е с "размити" граници. Това важи с пълна сила и за царството на жените - кухнята. Преди 10 дни ви попитахме "Какво накара българския мъж да готви?" и естествено ли е неговото място в кухнята?

Стотици дами и господа споделиха своите мнения по темата на специалната за това страница. И, колкото и да се провокират и "нахъсват" едни срещу други: "Защото все искат да се доказват,че са най-добри във всичко:)!" /Елена Спасова/  и "Защото жените с всяко изминало поколение стават все по некадърни :)" /Георги Ангелов/, истината е, че "Готвенето е Любов!Който се е научил да изразява Любовта си,владее всички рецепти.”/Кирил Георгиев/.

 Всички отговори бяха наистина остроумни и най-важното - искрени. Ето някои от тях:

- "Мъжете ни обичат изкуството,а не стереотипите.Затова в кухнята създават чудеса със своята фантазия и оригинална мисъл." - Ана Златкова;

- "Защото им омръзна да седят гладни, заради работещите си жени." - Илия Хубенов;

- "Все още се учат, но се стараят, доколкото могат. Предполагам, че "неволята" ги учи най-добре." - Таня Рангелова;

- "Защото сме оправни !!!!" - Евгени Карталов;

- "Защото е интересно,забавно,любопитно,а понякога дори еротично,ако моята приятелка е с мен. Гответе и не се чудете!" - Крис Методиев;

- "За да подарят радост,топлина,любов и уют,а и защото го могат перфектно,когато обичат". -Радина Никодимова.

Сигурно се питате кой стои зад това закачливо кулинарно проучване? Не е тайна - един от водещите сайтове в България Kulinar.bg. И след цялата кулинарна дандания стана ясно, че българският мъж доста често е виртуоз край печката, а дамата до него няма нищо против да бъде поглезена с нещо "толкова тривиално" като готвенето, което обаче се оказва истинско изкуство.

И, ако все пак някой мачо или Дон Жуан искат да се докажaт пред половинката си и в тази област или пък да сготвят дори само, за да не умрaт от глад, но все още са боси в технологията на готвенето, то с Kulinar.bg проблемът ще бъде решен. Защото, в края на краищата, всичко опира до желанието, а с Kulinar.bg всички готвят добре.

Отговорите на въпроса "Защо мъжете в България се научиха да готвят?" и името на победителя можете да видите на http://mujetegotviat.inews.bg.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар