Вход | Регистрация

В навечерието на 8-ми декември раздадоха награди на изявени студенти

В навечерието на 8-ми декември раздадоха награди на изявени студенти

Кметът на Варна Иван Портних и председателят на Общинския съвет Тодор Балабанов връчиха годишните поименни награди за студенти от варненските висши учебни заведения, класирани на І, ІІ и ІІІ-то място в студентски олимпиади, в международни и национални конкурси и състезания и с отлични постижения в научни форуми. Отличия получиха и победителите в общинската инициатива – конкурс "Най-добра дипломна работа".

На официална церемония в Община Варна присъстваха проф. Стефан Вачков, председател на УС на Териториална организация на Научно-техническите съюзи - Варна, Лилия Христова, директор на дирекция "Образование и младежки дейности", Славчо Славов, председател на ресорната комисия в ОбС, представители на университетите и гости.

1817264

"Стана традиция в навечерието на 8-ми декември да награждаваме най-изявените студенти през годината, постигнали значими резултати на национални и международни форуми. Поздравявам Ви за усилията и знанията, благодарение на които печелите награди, доказвате себе си, защитавате престижа на университетите и имиджа на Варна като привлекателен академичен център! Поздравявам и Вашите преподаватели, които провокират интереса Ви към различни науки. Вярвам, че благодарение на Вас, младите красиви умове на Варна, спечелихме номинацията ЕМС, и знам, че заедно ще успеем да защитим достойно тази титла! Честит празник и весел 8-ми декември в аванс!", обърна се към младите хора кметът. Поздравления към наградените отправиха Тодор Балабанов и проф. Стефан Вачков.

Източник:dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар