Вход | Регистрация

Елате на Коледен базар в Търново!

Подарък, закупен от къщичката „Ние можем VII”, подпомага потребителите на социални услуги

Елате на Коледен базар в Търново!
Снимка: Север.бг

За втора поредна година в централния парк на Велико Търново бе открит Коледен базар. Част от него е благотворителната Коледна изложба - базар "Ние можем VII” на ръкоделия, сувенири, картички и рисунки, изработени от потребителите на социални услуги на територията на Община Велико Търново.

Два снежни човека посрещат посетителите в парк Марно поле. И освен къщичката на Дядо Коледа, където и малки, и големи, могат да си направят снимки за спомен, както и да пуснат писмо до Белобрадия старец с желания подарък за празника, могат да си изберат подходящ подарък от десетките производители, изложили своята продукти.

1125845 1125843 1125846

 

В благотворителната инициатива "Ние можем VII” участват потребители на различни социални услуги в община Велико Търново. Купувайки подарък от тях, всеки може да подпомогне  трудотерапията и хората, живеещи в социални домове. Така те ще имат възможността да се чувстват значими и да осмислят живота си.

1125847 1125848 1125851

До края на декември всеки Дом ще има по два дни, в които да покаже какви сувенири са изработили неговите потребители. А всички средства от продажбите ще бъдат вложени отново в материали, за подготовката на следващия благотворителен базар. 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар