Вход | Регистрация

За 24 часа - два пъти в ареста

За 24 часа - два пъти в ареста
Снимка: sxc.hu

33-годишен павликенчанин два пъти влиза в ареста за 24 часа. Причината е, че за едно денонощие срещу него са образувани две бързи производства за кражби на хранителни продукти от магазини.

Вчера, около 17,50 ч. в полицейското управление в Павликени е получен сигнал от служител на частна охранителна фирма, че е задържал 33-годишният А. А. в момент на кражба на хранителни продукти от магазин в града. На мястото е изпратен полицейски екип, който е задържал извършителя и го е отвел в полицейското управление.

В хода на проверката извършена по случая е установено, че младият мъж злоупотребавя с алкохола и  за да си набави пари, с които да си купува алкохол краде.

Часове след като е бил освободен от полицейския арест вчера той отново е извършил кражба на хранителни продукти от друг магазин. Пред униформените обяснил, че е имал намерение да ги продаде и с парите да си купи алкохол. Отнетите вещи, обект на престъплението на обща стойност 31.42 лв. са върнати в магазина.

А. А. е задържан отново за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е образувано бързо производство. До момента той е излежал множество присъди за кражби.

 


_____________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар