Вход | Регистрация

Звезден хороскоп за 31 октомври

Звезден хороскоп за 31 октомври
Снимка: Thinkstock/Guliver

Последен работен ден, последни напъни за изпълнение на задълженията. Че иде почивка, а с нея и по-приятни неща - срещи на по чаша вино, разходки за любителите на горите и планините или мързелуване у дома с чаша кафе или чай, и канелено ухание на сладки. Такъв го виждаме ние! Как го фокусират днешния петък звездите? Ето как:

Овен

Днес сте като струнен инструмент. Лошото е само, че на вас ще се учат да свирят аматьори. Не им позволявайте прекален дълго да се застояват, защото на струната на душата може да свирите, и то прекрасно, само вие. 

Телец

Вие сте като изгрева, те са като залеза. Как вечно има разминаване? Как вечно не могат да ви разберат и как вечно се обръщат нещата? Лесно е! Сменете и посоката, и ъгъла, и позицията!

Близнаци

Като отворена книга сте, днес! Дори можем да кажем на коя страницата сте отворени. На 123 стр., където той, тя и те са едно невероятно пътешествие. Изживявате много лично случващото се. Това ви зарежда! Е, поне до 200 стр. все така ще я карате!

Рак

Губите, печелите, летите, падате, препъвате се и се изправяте. Това е похвално! Вярата и надеждата, че нещо може да се промени не трябва умира никога! Стига ви, че тя/той е до вас и това ви дава криле и да правите и невъзможното!

1425115

Лъв

Вие сте на ход! Така ви виждат всички! Време е да си изиграете най-добре картите! Ама вие сте фурия - всичко знаете, затова ще спечелите - и всичко коз, и без коз, и на боя!

Дева

Вярвате на думи, като малко дете. Айде, няма нужда. Не са искрени, това е! Рекнете им го, поне днес, за да не изглеждате като глупачета, с накривени калпачета.

Везни

Една песен за море, любов и още нещо! Тая си я припявате отдавна. Но, е време да смените плочата. Нито сме лято, нито наблизо има воден обект, нито пък ви се случва още нещото!

Скорпион

Бягство! Това ви очаква! Е, не няма да сте като булката/младоженеца беглец, но, ей така лекичко ще се изплъзнете от най-неприятното. Срещата със злото!

1425110

Стрелец

Ама, това живот ли е вашето? Дааа! Това е животът - веселие, настроение и повишение!

Козирог

Поканата, която ви отправят от един месец е време да я приемете. Толкова нови неща ще ви се отворят след нея. И врати, и сметки, и апетит!

Водолей

Блазни ви едно намаление и само потривате ръце в очакване, кога ще дойде заветната дата. Ще дойде, ама ще сте изхарчили парите дотогава.  Затова не си потривайте ръцете, а съберете пръстите, че както сте ги ширнали, изтичат, изтичат финикийските знаци!

Риби

Много добре правите. Не обръщате внимание на лошите и грозни приказки по ваш адрес. Не ги заслужавате, ама знаете, хората винаги говорят. Обичат да измислят. А, как ги дразни само как се барвате в последно време и как говорите!

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар