Вход | Регистрация

Изложба на National Geographic във Велико Търново

Експозицията е под надслов „Светът в един флаг“

Изложба на National Geographic във Велико Търново
veliko-tarnovo.net

Изложба на National Geographic е представена в Mall Велико Търново. Експозицията е под надслов "Светът в един флаг" и ще остане в старопрестолния град до 18 ноември.

Организатори на събитието са National Geographic България, NG Channel България и ОББ. Интересните снимки са разположени на последния етаж на мола. На паната могат да се видят най-интересните фотографии от конкурса, организиран по повод 125-годишния юбилей на Националното географско дружество.

Към желаещите да се включат в инициативата бяха поставени условията, чрез свои авторски снимки да интерпретират флага на Дружеството. Задължително е трябвало да се включат трите цвята, за да съответстват на цветовата схема. Синьото, което трябва да представлява небето. Кафяво - цветът на земята и зеленото, което символизира водата.

Журито е било съставено от дизайнери, фотографи, редактори и представители на различни организации. 10- членната комисия е разгледала всички предложения и е избрала победителя и челната петица. В изложбата е поместена снимката номер 1, с автор Галин Борисов от Варна. Името на флага победител е "Планински импресии".

Всички снимки участвали в конкурса "Светът в един флаг" могат да бъдат разгледани на 125natgeo.bg 

<< Sever.bg във Facebook >>

 



www.veliko-turnovo.net
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар