Вход | Регистрация

Клонират Майкъл Джексън!

Клонират Майкъл Джексън!
Снимка: Guliver/Getty Images

Клонират Майкъл Джексън!

Поне това смята че правят учени, директорът на Нюйоркският център за изследвания за извънземни Майкъл Лъкман. Твърди го в своята книга "Битката за душата на Майкъл Джексън".

А именно, че Майкъл Джексън е платил да бъде клонирана неговата ДНК преди смъртта му, за да бъдат създадени негови копия, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Лъкман е получил тази информация от дизайнера Андре Ван Пиер, създавал сценичните костюми за Краля на попа и сестра му Джанет. Твърди още, че семейството на певеца неотдавна е прехвърлило проби от спермата му от клиника в Лос Анджелис в Англия. Затова Лъкман предполага, че е възможно специалисти вече да работят по клонирането на Майкъл Джексън.

Майкъл Джексън почина през юни 2009 година. В годините преди смъртта си той е платил милиони долари на европейски учени, занимаващи се с авангардни генетични изследвания, за да създадат негови копия и е депозирал спермата си в три различни банки по света.

"Възможно е много покойни звезди да възкръснат с помощта на науката. Канадският зъболекар Майкъл Зук купи един от зъбите на Джон Ленън и обяви намерението си да създаде двойник на покойния певец", разкрива още Майкъл Лъкман.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар