Вход | Регистрация

Петъчен хороскоп

Каквото са ви намислили Звездите, само вие можете да си го намислите!

Петъчен хороскоп
Снимка: Thinkstock/Guliver

Избутахме някак тазседмичните три работни дни. Сега мислете къде да поупражните ските и дано сте заделили от червеното винце, защото Звездите пак ги наредиха едни...

 

Овен - Представете си, че внезапно в живота ви се случва нещо, което преобръща света ви на 180 градуса. Справяте ли се? Надяваме се, че да, защото има голяма вероятност именно това да се случи днес.

Телец - Последният работен ден от седмицата за вас ще бъде лежерен и привидно спокоен. Опитайте се да свършите част от задълженията си за следващата седмица, за да улесните работата си, или пък недейте.

Близнаци - Спомените принадлежат на миналото. Спрете да се връщате към моменти, които са се случили преди. Научете се да живеете в настоящето и да създавате нови емоции и преживявания.

Рак - Почивката ви е към края си. Предстои ви да се заемете със задължения, които ще отнемат цялото ви време и внимание. Затова се насладете на свободното време, докато все още разполагате с него.

Лъв - Трябва да направите нещо, за да повдигнете духа си. Чувствате се унили и нямате желание за нищо. Не се поддавайте на негативното в живота. Светът е цветен, макар и мрачно-снеговит днес.

Дева - Прекрасните ви взаимоотношения с приятелите на партньора ви радват както него, така и самите вас. Не се сближавайте обаче прекалено, да не стане калабалък на изхода.

Везни - Край на мистерията, която ви тревожи от известно време насам. Днес най-накрая ще успеете да разкриете истината за нещо, което силно ви вълнува. Дано да имате чувство за хумор.

Скорпион - Днес ще ви се наложи да жертвате нещо скъпо, за да успеете да осигурите спокойствието на близък до вас човек. Поставете сигурността му на първо място веднага след вашата, разбира се.

Стрелец - Обичате да имате контрол над всичко, което ви заобикаля и което се случва в живота ви. През днешния ден обаче той ще ви се изплъзне. Ще се случи така, че нищо няма да зависи от вас и няма да можете да предотвратите нежеланите събития.

Козирог - Завистта на хората е онова, което ви движи напред. Знаете, че по един или друг начин предизвиквате хорския интерес и нездравото им любопитство. Вървете по своя път, без да се притеснявате от това, което ще кажат околните.

Водолей - Малка и на пръв поглед незначителна случка се оказва вашето спасение от скуката и сивото ежедневие. Грабнете възможността, която ви се предоставя. Тя ще ви поведе по пътя на щастието и радостта, за някои - споделени.

Риби - Проблемите сякаш нямат край. Едно след друго се случват неща, които объркват плановете ви и развалят доброто ви настроение. Днес също ще се сблъскате с неприятна ситуация, която ще успеете бързо да разрешите.

 

 << Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар