Вход | Регистрация

Питие с лика на Янукович лъсна в частната му изба

Бившият президент е живял с лукс и разкош в резиденцията си край Киев

Питие с лика на Янукович лъсна в частната му изба
Снимка: http://imgur.com/

Лукс и разкош. Тези две думи, както и снимките по долу са достатъчно красноречиви за живота в имението на бившия президент на Украйна Виктор Янукович.

Резиденцията му край Киев е покрита с мрамор, злато и кристални полилеи по 100 000 долара единия. Хиляди украинци се възползваха от липсващата охрана и нахлуха да разглеждат официалната резиденция "Межигорие”.

Тя е брега на езеро, а площта на имота е 140 хектара, информира "24 часа".

Имението в гората разполага с летни павилиони, голф игрище с площта на половин Монако, частен зоопарк с африкански и австралийски щрауси, истински галеон, превърнат в плаващ ресторант. В резиденцията са открити повече от 30 ретро автомобила и осем мотоциклета, много от които модели от 50-те и 60-те години на миналия век.

Сребърни прибори, позлатени чаши за шампанско и дори асансьор също могат да бъдат открити в превзетата от протестиращи къща.  Слухът, че Янукович разполага със златна тоалетна в "Межигорие”, бе частично опроверган. Оказа се, че позлатени са само части от тоалетните.

Рицарски доспехи, 3D киносалон, колекционерски картини и изба с отбрани питиета са само част от интериора в имението на Янукович. На някои етикети стои ликът на самия бивш президент.

Народното събрание на Украйна постанови да бъде възстановена държавната собственост върху резиденцията.

1201884

1201878

1201886

1201881

1201887

Повече снимки може ад видите в НАШАТА ФОТОГАЛЕРИЯ.

 

<< Sever.bg във Facebook >>

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар