Вход | Регистрация

Рокери откриват Мотосезон 2012

Почитателите на високите скорости от Северна България се събират за събитието днес в Плевен

Рокери откриват Мотосезон 2012
Снимка: sxc.hu

Стотици рокери от Плевен, Ловеч, Габрово и Козлодуй се събират днес в Плевен, за да открият Мотосезон 2012. Няма по-подходяща комбинация за покачване на адреналина на хората с "бензин в кръвта” от рев на мотори, хард музика, хубаво време и страхотна компания. Организатор на събитието е Борислав Захариев, собственик на рокзаведение в Плевен.

Според предварителната програма в 13:30 часа във възрожденския храм "Свети Николай Чудотворец" ще бъде отслужен водосвет за безавариен мотосезон. Програмата ще продължи с обиколка на града, като крайната й спирка е площад "Възраждане", където в 16 часа ще започне и рокконцерт.

От местната управа са дали разрешение моторите да бъдат качени на  площада. След поздравление от кмета на Плевен проф.д-р Димитър Стойков на сцената ще излязат известни рокизпълнители като Васко Кръпката и групите "Епизод", NOTH, FAT WHITE CHIEFS, TAKING HEED, с участието и на сборен "рокбалет" от Плевен. Водещи на вечерта ще бъдат актьорите от Драматично-кукления театър "Иван Радоев" Андриян и Ива.

 

______________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



брягнюз.бг
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар