Вход | Регистрация

Секс наръчник се бави 54 години!

Секс наръчник се бави 54 години!

Всички знаем, че книгата на книгите е Библията.

Но за един американец явно това не е така. Той взел от библиотеката в Ню Йорк и не е върнал цели 54 години друга книга на книгите - копие на "Идеалният брак: Физиология и техники", някога най-продаваният секс наръчник, пише британският вестник "Дейли Телеграф", цитиран от БГНЕС.

Оказва се, че мъжът наел книжното издание през лятото на 1959 г. и е трябвало да я върне до 17 август същата година. Наръчникът бил върнат обаче по пощата, изпратен от Аризона, а към пратката имало прикрепена анонимна бележка, която гласяла -  "Открихме книгата сред вещите на покойния ми зет. Смешното е, че книгата не помогна в усилията му да спаси първия си и единствен брак, който се разпадна… Нищо чудно, че е скрил наръчника".

Книгата "Идеалният брак" е публикувана през 1962 г. в Лондон. Неин автор в холандският гинеколог Теодор Хендрик ван де Велде. В нея се говори как чрез секс да се поддържа стабилния брак, а в описанието се казва, че това е наръчник за "култивирането на техниката на еротиката като изкуството в брака".

Наръчникът е преиздаван 46 пъти, като последното издание е от 2000 г. След Втората световна война е продадена в половин милион копия. В интернет могат да бъдат открити откъси за целувките, сексуалния акт и любовните ухапвания.

Изводът: Всяко четиво е полезно. Затова четете повече! 

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар