Вход | Регистрация

Топ 5 "Кокошкари" - 01.06 - 15.06

Добро количество ракия, автомобилно купе, билки за здраве и истински, достойни за ода кокошкари придават цвят на полицейските бюлетини

Топ 5 "Кокошкари" - 01.06 - 15.06

Отново дойде време да си почешем езиците над изобретателните, но незаконосъобразните действия на някои индивиди от петте области на Централната Северна татковина. През последните две седмици амбициозни кокошкари се конкурираха неистово, за да влязат в престижната ни класация. Ето и победителите:

5. Най-обичам да работим

Като поработи малко човек и вземе че му се прииска да почине, и да си пийне.. .към 70 л. ракийка. Но за такова прилично количество благинка е необходима сериозна подготовка за работна дейност чрез нерегламентирано присвояване на електрожен, ъглошлайф, моторен трион "Щил", храсторез "Щил", вибрационна бормашина, пистолет за горещ въздух и медна пръскачка (все пак не се знае какво може да потрябва, за да се приведеш в състояние за почивка). Всичко това е известно на предвидлив взломаджия от Габровско.
 
4. Автомобилистът

Пункт за вторични суровини надлежно е броил 300 лв. за купе от лека кола "Ситроен". На това пък какво му е кокошкарското, ще каже някой, но потрай недоверчивий глас. Купето е било присвоено от плевенска улица, без да бъде привлечено любопитството дори на една терасна бабичка от съседните блокове. И така някой хрисим на вид автомобилен фен е успял да нареже (или пък натовари с кран?) безпомощното тяло на Ситроена.

3. Любопитството убило оборота

Къци, къци, пиленце... Ела, да видиш какви трошички ти е надробил чичко русенец. На неустоимия призив откликва продавачка в будка, която излиза пред работното си място, за да събере "трохичките", в случая монети. За тяхното разпиляване я уведомява наблюдателен и съвестен гражданин, преди да отнесе към 700 лв. от опразненото помещение.

2. С дъх на свежест

Местността Триъгълника край Глоджево придоби "бермудски" свойства, след като от нивата на местен билкоразвъдител се изпарили 1200 дка маточина. Оказало се всъщност, че вманиачен любител на свежия дъх собственоръчно и необезпокоявано е окосил лечебното растение.

1. 500 кокошки съм закалала, руйно вино съм наляла...

Свръхкокошкарската история за изминалите две седмици е сътворена от баща и син (за тях вече ви споменахме миналите дни), които откраднали, усмъртили и обезперушинили, внимание, 500 кокошки!
То талант, то чудо! Само дето вместо да поливат с винце своя успех, кокошкарят (в буквален смисъл) и верният му наследник ще обсъждат хуманните си помисли за опазване на своите съграждани от птичи грип в ареста.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар