Вход | Регистрация

Тунинговани автомобили и рали писта вместо червен килим на премиерата на "Бензин"

Тунинговани автомобили и рали писта вместо червен килим на премиерата на "Бензин"

Гала-премиерата на новия български филм "Бензин" е тази вечер във Варна. Събитието ще се проведе във Фестивалния и конгресен център със специалната подкрепа на Община Варна. На него ще присъства и кметът Иван Портних. Специално за проявата край ФК ще бъдат поставени повече от десет автомобила, предоставени от рали "България" и TopGear България. Там ще бъде изложена и колата на Асен Блатечки – Mazda Luce, която участва във филма "Бензин". Част от най-добрите рали състезатели в страната също ще присъстват на мястото.

Актьорският състав и специалните гости на събитието ще преминат по килим, оформен като рали писта. Ще се построи уникална по рода си сценография, наподобяваща ВИП ложа от Формула 1.  За първи път в България филмова премиера ще може да се похвали със седемнайсет метрова стена на славата. Усещането за високи скорости и бензин ще бъде подсилено благодарение на спортните коли от филма, които ще са позиционирани около червения килим през цялата вечер. Освен това, "Бензин" е първият български филм, който ще достигне до седемнайсет населени места у нас без киносалони, благодарение на проекта "Пътуващо кино".


За Асен Блатечки и Катерина Горанова това е режисьорски дебют в киното. Блатечки изпълнява и главната роля във филма. В актьорския състав блестят още имената на: Калин Врачански, Башар Рахал, Снежана Макавеева, Пламен Манасиев, Веселин Калановски. Във филма зрителите ще могат да видят също холивудския актьор Майкъл Медсън, Съли Ерна, фронтмен на Godsmack, както и модела Лиляна Станаилова. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар