Вход | Регистрация

Хороскоп за 27 януари

Каквото са ви намислили Звездите, само вие можете да си го намислите

Хороскоп за 27 януари
Thinkstock / Guliver

Ден като ден, но и той изпълнен с очакване за нещо по-така. Кой и как ще го застигне очакваното, предричат Звездите за днес.

 

Овен – Силни страсти и бегли спомени ще ви налегнат днес. Изпитвате несигурност, но забранените субстанции няма да помогнат този път.

Телец – Крачите по улицата на успеха решително и с вдигната глава, леко да не се препънете. Разчитайте правилно пътните знаци, левият завой е забранен.

Близнаци – Със зъби и нокти постигате своето, но този метод оставете само за службата, за да не се обяснявате в ареста. Не съдете строго околните, и вие не сте цвете за мирисане, макар и с бодли.

Рак – Късметът иска да ви помогне, но вие се дърпате упорито. Чували ли сте за интуицията? Доверявайте й се по-често.

Лъв – Бликате от енергия от ранни зори. Насочете я в правилната посока, иначе създавате хаос. Не се дракайте излишно особено с по-високопоставени от вас.

Дева – Може да откриете днес любовта, но дали ще бъде с човека, когото търсите, или към шоколада с бадеми, не се вижда добре на звездната карта. Не разигравайте театър, не сте добър актьор.

Везни – Служебните ви постижения следват един след друг. Ама запрете се малко, темпото ви подтиска колегите и се чувстват излишни.

Скорпион – Работи ви се като никога днес. Получили сте просветление тази нощ и нямате търпение да го изразите. Не стойте като паметник при отправен комплимент.

Стрелец – Родени сте за телевизионна звезда. Омайвате без проблем млади и стари, но не се надувайте твърде.

Козирог – Обзема ви мания за изкарване на пари. Обърнете се към психотерапевт, за да не забогатеете неконтролируемо и да се чудите какво да правите с толкова блага.

Водолей – На всички е известно колко сте умни, не го натъртвайте на всяка дума. Простичките неща са по-ценени и по-разбираеми за шефа.

Риби – Попаднали сте в период на търсене. Приятели, любим, изгодни отстъпки в мола – търсите като хрътка. Споделете това, което ви тежи, с приятел, ще спестите някой лев.

 << Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар