Вход | Регистрация

"Мечтите стават реалност" с Мисис България

Каузата на Ана Иванова е подкрепи болните хора

"Мечтите стават реалност" с Мисис България Ана Иванова с кмета на Монако
Снимка: VIP communication
Благотворителната организация "Монако Дриймз" с президент Мисис България Ана Иванова, долита със своите ангели и в България. Целта й е да помогне на болните хора да изживеят невероятни и незабравими моменти - "Мечтите стават реалност".
"Ние имаме обширна мрежа в политическия свят, икономиката, спорта, шоу-бизнеса и искаме да използваме това да помогнем на хората с по-малко късмет. Монако Дриймз е основана в Монако през август 2012. Тя стана реалност благодарение на добределността и възможностите на хората живеещи тук - но целта й е да помага на всеки, на когото може, в интернационален аспект", споделя Ана Иванова, носителка на титлите "Мисис България Вселена 2008", "Мисис Europe Union 2009" и "Дама на годината 2014".
Успялата в обществения живот на Монако красавица е член на Френската социалистическа партия на Франсоа Оланд. Иванова е асистент към кметството на градчето, защото освен диплома за професионален политолог знае 4 езика (руски, английски, френски и сръбски), като по-слабо владее гръцки и италиански. Неотдавна тя се дипломира с второ висше - "Публична администрация".
Амбициозната българка е и почетен гражданин на френската част от Монако - Бюсолей от 2008 г., като лично кметът й връчи това отличие, като признание за мащабната й благотворителна дейност в Монако и Франция. Ана е създател и на асоциация "Fashion Butterfly", която организира единствения по рода си конкурс "Минипринцеса". Асоциацията е инициатор и на различни светски събития по целия Лазурен бряг.

Благотворителната организация "Ангелите на Бюсолей" има зад гърба си няколко проекта - сбъдване на мечтите на манекенка от Монако, болна от рак. Млад футболист с рак на мозъка също бе окрилен от ангелите на Монако. Целта на Ана Иванова е да привлече и българският бизнес в ангелските инициативи.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар