Вход | Регистрация

Арестуваха търновски дилър

Арестуваха търновски дилър
МВР

Криминалисти от ОДМВР – В. Търново задържаха дилър на наркотици. Над 160 гр. марихуана и електронна везна иззеха разследващи от заведението и жилището му.

В хода на проведена специализирана полицейска операция по линия "противодействие разпространението на наркотични вещества" в петък служители от сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР – В. Търново са извършили проверка в заведение за бързо хранене в старата столица, с управител 30-годишният Д. С., криминално проявен и осъждан за унищожаване и повреждане на чуждо имущество.

В заведението проверяващите установили и иззели марихуана и електронна везна по която са установени следи от амфетамин и марихуана. В хода на разследването е извършено претърсване и в дома на Д. С., в който са намерени още близо 160 гр. марихуана, укрита на различни места.

След проведени действия по разследването е установено, че 30-годишният великотърновец е продавал накотици на трети лица. Същият е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Наложена му е мярка за неотклонение "подписка". По случая в ОДМВР – В. Търново е започнато досъдебно производство.  

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар