Вход | Регистрация

БМЧК-Ловеч отчетоха дейността си през 2013 г.

Делегатите и гостите бяха поздравени с българска народна песен, изпълнена на флейта

БМЧК-Ловеч отчетоха дейността си през 2013 г.
БЧК - Ловеч

Доклад за извършените дейности от петте клуба на младежката организация към ОС на БЧК-Ловеч представи регионалният координатор на клубовете Светла Илиева.

Специално внимание беше отделено на подпомагането на социално слабите хора, здравните програми, Дните на доброволчеството, водноспасителната дейност, помощ при бедствия, проекти с партньорите от ГЧК Браунщвайг-Залцгитер.

Начертан и одобрен от делегатите бе и плана за дейността на клубовете за 2014година, като едно от първите събития през януари ще бъде сформиране и подготовка на Младежки авариен екип при бедствия, аварии и катастрофи към червенокръстката организация.

На срещата присъстваха всички делегати, а гости на събранието бяха Петър Петров - експерт организационно развитие в дирекция БМЧК към НС на БЧК, Мирела Катранкиева – ресорен координатор от Оперативно бюро БМЧК към НС на БЧК, Цветомира Георгиева – директор на Секретариата на ОС на БЧК-Ловеч и представители на НПО партньори.

Делегатите и гостите на отчетното събрание бяха поздравени от малките доброволки Вяра Хараламбиева и Яна Георгиева с изпълнена на флейта българска народна песен.

1154561

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар