Вход | Регистрация

Безплатни тренировки за варненци на фестивала „Сръчко“

Безплатни тренировки за варненци на фестивала „Сръчко“

Градският празник "Сръчко", който ще се проведе от 14 до 23 юли в Морската градина, ще зарадва варненци и гостите на града с отворени уроци, безплатни тренировки и демонстрации от талантливите варненчета на FUNтазия.

В събота от 18,00 часа ще се проведат карате-до демонстрации. Малките каратисти и сенпай Владимир Василев ще представят кратка програма на техниките на бойното изкуство.

В неделя от 17,30 часа ще се проведе отворен урок по зумба за деца над 5-годишна възраст. Инструкторът Станислава Томова ще събере малки момченца и момиченца от публиката и ще проведе съвсем свободен, безплатен урок на забавен музикален фон. Всеки желаещ ще може да се включи.

Също в неделя, но от 18,30 ще има отворен урок по карате-до. Това ще е безплатен урок с деца от публиката. Всеки, който желае, ще може да се включи в тренировката с треньор Владимир Василев и да направи първи крачки в бойните изкуства.

На 22 юли (следващата събота) от 18,00 часа театралната школа към FUNтазия ще изнесе кратко представление с най-малките актьори на Варна, под ръководството на актрисата Мария Петрова-Енева.

В същия ден балетната школа на FUNтазия ще представи кратко танцувално шоу, под ръководството на Десислава Стойнешка.

Театралната и балетната школи ще проведат отворени уроци за всеки, който пожелае да се включи. Ще има игри, забава и интересни театрални техники, както и техники от класическия танц.

Всяка събота и неделя ще се набират благотворителни дарения за Карин дом и фондация "SOS детски селища". Карин дом ще се представят на летния базар "Сръчко" със собствен щанд.

Освен това фондация "SOS детски селища" ще обособи детски кът, където децата ще рисуват и ще играят. Там ще се продават артикулите на "Джоли", като набраните суми ще отиват за благотворителност на неправителствената организация.

Вторият фестивал и базар "Сръчко" ще се проведе от 14 до 23 юли в Приморския парк - между "Раковината" и Морското казино. На него ще се представят над 180 изложители от Европа, САЩ и Русия. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар