Вход | Регистрация

В Дряново се мобилизират за активно пролетно почистване

12 институции, НПО и граждани са заявили участие в екоинициативата

В Дряново се мобилизират за активно пролетно почистване

12 институции, неправителствени организации и граждани са заявили готовност да участват  в голямото пролетно почистване на Дряново от днес до 31 март 2012 година, както и в кампанията "Да изчистим България за един ден!” ,която е насрочена за12 май т.г.

Участието им на доброволни начала е в отговор на апел на кмета д-р Иван Николов.

Сред най-големите ентусиасти за инициативата са учениците, учителите и родителите (Родителския съвет ) при СОУ "Максим Райкович”, както и гимназистите и преподавателите в ПГИ "Рачо Стоянов” и ПТГ "Димитър Крусев”.

Кампанията "Да изчистим България за един ден!” и пролетното почистване в община Дряново е подкрепена и от педагогическия колектив и учениците при ОУ "Васил Априлов” в Гостилица и ВУИ "Св.св. Кирил и Методий” в Керека.

Провокирани от призива на кмета са и колективите при Детски ясли в град Дряново, Дома за възрастни с деменция и "Домашен социален патронаж”.

Участие в екоинициативата са обещали  и от "Дружество за умствено и психически увредени лица” в общинския център, НЧ "Дряновска пробуда - 2008”, НЧ "Христо Ботев - 1894” в Гостилица, "Водоснабдяване и канализация” ООД - район Дряново, кметствата и десетки граждани.

 

_______________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg

 



rtv-gabrovo.com
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар