Вход | Регистрация

Възрастна жена пострада тежко в тролей

Възрастна жена пострада тежко в тролей

На 26 юни 2017 година около 9:30 часа е получен сигнал за настъпило произшествие в град Плевен с пострадал пътник в тролейбус. Местопроизшествието е посетено от екип на сектор "Пътна полиция", които установяват, че тролейбус, управлян от 55-годишен от Плевен, при движение по линия "Кайлъка - Сторгозия" в посока към жк "Сторгозия", приближавайки кръстовището на улица "Сан Стефано"  и улица "Шипка", спира внезапно на червен сигнал на светофарната уредба. При рязкото спиране, пътник в тролейбуса – 84-годишна от Плевен, возеща се на задна седалка, изпада от седалката и се удря в тръба, монтирана в тролейбуса.

Пострадалата е транспортирана в ЦСМП – Плевен. Прегледана е и е настанена в лицево-челюстна хирургия с множество фрактури на черепа в областта на носа. Водачът е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като пробата е отрицателна.
Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен. Извършен е оглед на местопроизшествието от разследващ полицай и експерт при Базова-научно техническа лаборатория при ОДМВР – Плевен. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 134, ал. 1, т. 2 от НК. Продължава работа разследващ полицай.   

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар