Вход | Регистрация

Да кажем "Да" на надеждата за свобода от зависимостите

Габрово се обединява в борбата срещу наркотиците

Да кажем "Да" на надеждата за свобода от зависимостите
Снимка: Колаж: iNews

Борба срещу дрогата е каузата, която събра Младежкия съвет по наркотични вещества, потребители на Центъра за обществена подкрепа при Община Габрово, Младежка формация "Фолклорен дух" и актьори от Театрална формация "Гаргара".

Те ще преставят премиерата на постановката "Приказка за зеленоокия принц” на 26 юни, когато е Световният ден за борба с наркотиците и нелегалния трафик.

Габровци могат да гледат театралната постановка от 18:00 ч., в сградата на Народно читалище "Христо Смирненски 1949", в кв. Русевци.

"Това е ден, в който трябва да обединим усилията си срещу измамното удоволствие, които предлагат наркотиците. Ние от Общински съвет по наркотични вещества, Център за обществена подкрепа при Община Габрово и Театрална формация "Гаргара" подкрепяме младите хора от града и казваме не на наркотиците, не на зависимостите, не на "безбъдещето

Организаторите призовават всички млади хора от Габрово - бъдете информирани, не позволявайте на незнанието да провали живота ви, бъдете активни, развивайте своите умения и таланти, за да можете да взимате правилни решения!

"Заповядайте с нас да кажем "ДА” - "ДА” на надеждата, че можем да живеем свободни от зависимости! "ДА” - на увереността ни, че бъдещето се гради от нас и зависи от нас! Мого изненади и подаръци очакват гостите на читалището. Усмивките и доброто настроение са гарантирани", канят организаторите.



Източник: дарик
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар