Вход | Регистрация

Журналист поема ОП "Спортни имоти"

Жена пък става директор на Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ в Търново

Журналист поема ОП "Спортни имоти"

Дългогодишният спортен журналист и футболен съдия Петко Павлов поема ОП "Спортни имоти" във Велико Търново.

Той е назначен със заповед на кмета Даниел Панов.

Павлов поема важният пост на човек, който ще полага грижи за спортните бази в община Велико Търново. Ще има и нелеката задача да се грижи за  важен ресор в управленската програма на градоначалника и за развитието на местната общност. Грижата за основно ремонтираният стадион "Ивайло", продължаване на дейността по ремонт на лекоатлетическата писта, очакваното саниране на спортните зали, изграждането на нов стадион в Спортно училище, многофункционалната спортна зала в СОУ "Емилиян Станев" са сред приоритетите в дейността на Петко Павлов.

В Леденик в момента се подготвя терена на стадиона за провеждане на тренировъчен процес.,Почистено е и околното пространство, за което от години не са били полагани грижи. В Дебелец скоро ще започнат дейности по възстановяване терена на стадиона. Закупен е нов трактор – косачка за поддръжка на тревното покритие;

Стадионите в Дебелец и Самоводене ще имат изградени системи за поливане на тревните площи        

Таня Димитрова пък става директор на Двореца на културата и спорта "Васил Левски".

Тя е завършила Държавно хореографско училище гр. София – профил" Български танци" специалност Артист- балетист.  Завършила Великотърновски универститет  "Св. св. Кирил и Методий” специалност "Психология".

Самоопределя се, като  упорита, последователна, отдаваща цялата си енергия при реализиране на идеи.

Приоритетно ще работи за възстановяване имиджа  на Двореца на културата и спорта, като  институция обединяваща минало , настояще и бъдеще, чрез двата основни стълба култура-като  начин на живот  и спорт- като начин  за доказване  на най-добрите. Разчита и получава съдействие, който определя като ниво на формиране на идеи. Определя като наложително  опресняването и налагането на нови правила , които  да обезпечат  обновяването и съживяването на  Двореца на културата и спорта ,,Васил Левски”  в навечерието на неговата 30-та годишнина.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар