Вход | Регистрация

Зад волана – с хероин и дрогиран

23-годишният водач е задържан и срещу него е образувано бързо производтсво

Зад волана – с хероин и дрогиран
Агенция Митници

Служители на РУП - В. Търново установиха хероин при извършена проверка на лек автомобил, съобщават от полицията.

Вчера, около 05:30 часа на кръстовище в старата столица, за проверка е спрян лек автомобил, управляван от 23-годишният Г. Б. от с. Малки Чифлик, неизвестен на полицията.

При извършена проверка в автомобила, в страничен джоб на предна дясна врата, униформените забелязали разпиляно бяло прахообразно вещество, за което водачът не дал обяснение. Същият бил отведен в полицейското управление за изясняване на случая.

При извършения личен обиск в бельото му е намерено полиетиленово пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество, с тегло около 2 грама, което при извършения полеви наркотест реагирало на хероин.

От автомобила полицейските служители иззели още около 0.5 грама от наркотичното вещество. На Г. Б. е извършен тест за употреба на упойващи вещества с техническо средство. Отчетена е положителна проба за амфетамин и метаамфетамин.

Издаден му е талон за медицинско изследване и е съпроводен до сградата на ЦСМП, където с негово съгласие му е взета кръвна проба. Същият е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая в РУП – В. Търново е образувано бързо производство.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар