Вход | Регистрация

Заловени и наказани за „пияно“ шофиране

Заловени и наказани за „пияно“ шофиране
Снимка: Thinkstock/Guliver

Водач, седнал зад волана след употреба на алкохол установиха служители на РУП – Павликени. Снощи, около 20:15 ч. в града е спрян за проверка лек автомобил, управляван от 46-годишният А. М. от лясковското село Козаревец. При проверка на водача за алкохол с техническо средство, апаратът е отчел  1,60 промила. А. М. е отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая в РУП – Павликени е започнато досъдебно производство.

Наказание пробация, включваща два пъти в седмицата срещи с пробационен служител за срок от две години, по 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото за срок от две години и глоба в размер на 100 лева е наложил Районен съд – Свищов на 52-годишният В. Г. от крайдунавския град, във връзка с водено в местното полицейско управление бързо производство за шофиране в нетрезво съсотяние и неправоспособност.

Наказание пробация за срок от 1 година и 9 месеца лишаване от правоуправление на МПС е наложил Районен съд – В. Търново на 29-годишният В. Ч. от старата столица, във връзка с водено срещу него в местното полицейско управление бързо производство за шофиране в нетрезво състояние.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар