Вход | Регистрация

Избраха севлиевското семейство, което ще получи средства за ин витро процедура

1030 лв.бяха събрани по време на фестивала "Семе българско" в Севлиево и те ще бъдат дарени на двойка с репродуктивни проблеми

Ясна е севлиевската двойка, която ще бъде подпомогната за ин витро процедура, благодарение на средствата, събрани по време на фестивала "Семе българско".

Номерът на късметлиите беше изтеглен днес в Община Севлиево на лотариен принцип в присъствието на зам.-кмета на Севлиево инж.Красимира Йорданова, представители от общинската администрация и Фондация "Искам бебе", които са партньори на фестивала.

1030 лв. са събрани по време на благотворителния базар, който беше част от състоялия се на 23 и 24 април фестивал "Семе българско".

Спечелилата двойка е с входящ номер: ДД-6-Б-02-04.43/30.03.2016 г., а средствата ще бъдат приведени по банков път. Изборът се извърши измежду кандидатите, които са подали документи за финансиране от общинския фонд за подпомагане на изследвания и процедури, свързани с репродуктивни проблеми.

Семейството, което получи средства за ин витро процедура със средства от предишните издания на фестивала "Семе българско", очаква момиченце, информират от Общината.

1699694

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар