Вход | Регистрация

МВР-Бургас: Изясни се изчезването на Валя Иванова

24-годишната бургазлийка не е жертва на престъпление, вътрешен или външен трафик, информират от ведомството

МВР-Бургас: Изясни се изчезването на Валя Иванова
pik.bg

В резултат на полицейските действия по издирването на изчезналата 24-годишна жена от бургаския квартал "Лозово” Валентина Иванова, е констатирано, че не се касае за умишлено престъпление, вътрешен или външен трафик. За това информират от ОДМВР-Бургас.

Към момента случаят е изяснен в детайли, но в предвид изричното несъгласие на семейството да се подава каквато и да е информация, полицейската дирекция е длъжна да се съобрази с това искане и да бъде лаконична при подаването на данни към медиите, се кава още в съобщението.

Припомняме, че следите на младата бургазлийка се губят от вторник вечерта, след като слязла от такси пред входа на Морската градина.

По информация на Pik.бг, dен преди изчезването си Валя не отишла на работа в стоматологичния кабинет, където работела като медицинска сестра. На баща си казала, че я боли корема.

Освен с възрастния мъж тя живеела в къщата с приятеля си Валентин. Двамата стягали сватба и правели ремонт на имота. В нощта на изчезването й Валентин бил на работа. Той е служител на моторизираното звено "Сигма" към ОД на МВР Бургас. Именно той разбрал пръв, че приятелката му е изчезнала и за втори ден не е на работа.

Майката на 25-годишната Валя заминала на гурбет в Австрия в началото на този април. Намерила си работа като камериерка, дори искала да вземе и дъщеря си там като се устрои, разказаха хора от Лозово.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар