Вход | Регистрация

Младите, младите, те да са живи!

Младите, младите, те да са живи!
Снимка: sxc.hu

Радвам се на младите хора днес!

Те са позитивни, амбициозни, напористи - може би са такива като всеки млад човек, ще си кажете. Още не ги е "смачкал" животът. Именно и може би, за да не ги смачкат, умовете, кадърните и интелигентни младежи напускат страна ни.

Жалко е, но ... слава на Бога остават други, т.нар. добротворци. Други, умни и кадърни деца, които се трудят на наш терен, много пъти и безвъзмездно.

Отстояват твърдо себе си и идеите си.

Радвам се, че са тук, у нас и правят чудеса! Малко по-малко. Стъпка по стъпка. Така ни правите и нас по-добри.

Неслучайно бялата лястовица "кацна" в Горна Оряховица, при младежите от сдружение "С вяра с доброто". Достойни за похвала са и тези, които организират благотворителни кампании за Ради, ученици за Иван Василев от Велико Търново, за Самуил от Горна Оряховица, за добротворците от МОГА в Дряново, които правят чудеса за малкото и симпатично градче. Поздравления и за други знайни и незнайни младежи, които творят добро в регион Велико Търново.

Радвам се на младите хора. Радвам се и на младите творци. На моженето, идеите, творчеството. На красотата, която творят. Радвам се, че ги срещам всеки ден. Те са около мен, около вас.

Но добротворците..., добротворците, те да са живи! Зареждат с мисъл, че животът не е само получаване, а даване, също и любов, внимание, и топлина. А колко му трябва на човек!

Достойните българи наистина са сред нас, само се обърнете и ги намерете. Бъдете будни и с широко отворени очи! Защото те заслужават нашето внимание и признание!

Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар