Вход | Регистрация

Мъж удари младеж с брадва

Мъж удари младеж с брадва
Снимка: Булфото

Във Второ РУП в Русе изясняват хулиганска проява пред ДКЦ – 1.

Вчера, в 11:40 часа, в полицията е получен сигнал, че 24-годишен мъж - М.Д. от крайдунавския град е бил ударен по главата с брадва. На място веднага е изпратен екип на групата за охрана на обществения ред.

Служителите на реда са изяснили, че на паркинга пред ДКЦ - 1, на ул. "Независимост", е станал скандал между двама мъже. 24-годишният се опитал да ги разтърве и тогава единият извадил от колата си брадва и го подгонил през паркинга. Нападателят успял да го застигне и да му нанесе удари с тъпата част на брадвата по главата и по рамото.

М.Д. пък успял да избяга и влязал в сградата на ДКЦ-то, а мъжът с брадвата се качил в автомобила си и отпътувал.

24-годишният е прегледан в спешното отделение на МБАЛ -Русе, където е установено, че има две разкъсно-контузни рани на главата и отток на лявото рамо. След прегледа е освободен за домашно лечение. В хода на изясняване на ситуацията полицаите са установили, че посочената от потърпевшия кола се управлява от К.С. на 35 години. Впоследствие 35-годишният е установен и е разпознат от свидетели на инцидента като е посочен от тях като мъжът с брадвата, който е ударил М.Д.

По случая е заведено осъдебно производство по чл. 325, ал. 1 от НК.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар